BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

18 bin TL maaş yetmez diyene sert çıktı!

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan iş insanı Nazmi Ertuğral, bazı AKP’lilerin 18 bin TL emekli maaşı yetersiz enflasyon farkı da ödenmeli şeklindeki sözlerine sert çıktı. 

08 Ocak 2022 07:35
18 bin TL maaş yetmez diyene sert çıktı!

İşte Nazmi Ertuğral’ın sosyal medya hesabından paylaştığı o mesajın içeriği: 

MİLLETVEKİLLİĞİ, MESLEK VE GEÇİM KAPISI DEGİL, HİZMET KAPISIDIR.

Milletvekili, adı üstünde; "Görev yaptığı sürece", Milletin vekilidir ve çok değerlidir. Görev yaparken ver kardeşim, 20 değil 200 ver, ele güne muhtaç olmasın. Dik dursun, sadece millete biat etsin.

Ama görev bitince, bitsin.Vekillik bir meslek değildir. Görev bitti mi maaş ta biter, avantajlar da. Geçmişte ne olduysa oldu. Kazanılmış haklar der geçer vatandaş. Ama yanlışta ısrar etmek, artık ciddi bir vicdani sorgulama gerektiriyor.

Bir ülkede ciddi sorumluluk taşımış ve SGK dan Yaşar Okuyan yüzünden 3-5 bin TL ye emekli olmuş genel müdürler, ya da 2500 TL ye can çekişen insanlar var.

Diğer taraftan ilkokul mezunu, arada bir TBMM de elini indir kaldır, kimi de 2 senede Kıyak Emeklilik hakkı elde etmiş ya da edecek Milletin Vekilleri. Sülale ve ömür boyu 5 asgari ücret emekli maaşı alacak, ömür boyu da özel sağlık sigortası olacak.

Milyonlarca gariban " Asil" de, canından kanından vergi verecek, kendisi pazarda, markette, devlet hastanesi kapılarında sürünürken, gittikçe sayısı artan emekli "Vekil" ordusunu besleyecek.

Böyle bir saltanat ne ABD başkanın da var, ne ekonomik Dünya lideri Alman Başbakanı Merkel de. Yeter artık, yeter. 18,000 TL emekli vekil maaşı yetmez, enflasyon farkı da isteriz diyecek kadar vicdanı kararmışlar var.

Beğenmeyen aday olmasın kardeşim.... Hizmet etmek isteyen aday olsun. Bundan sonra; haddini bilmeyenlere de, buna ahlaki ve vicdani bir nokta koymayanlara da hakkımı helal etmiyorum

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.