banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kadir Durmuş güven tazeledi

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın bugün gerçekleştirilen kongresine tek aday olarak giren Kadir Durmuş güven tazeledi. 

09 Ocak 2022 11:48
Kadir Durmuş güven tazeledi

Aynı zamanda Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı da olan Kadir Durmuş, İzmit Kadıköy Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 4. olağan genel kuruluna tek aday olarak girdi ve güven tazeledi. Başkan Kadir Durmuş şöyle konuştu: “Hepinizi selam ve saygıyla selamlıyorum. Pazar gününüz ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 4 yılın çok başarılı olmasını temenni ediyorum. Bu odanın kurucu başkanı benim 2007 yılında kurulduk kar tapu gibi büyüde birliğimiz. Yaklaşık 3 bin üyeye ulaştık 

Zemin katta Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası yeni yerinde hizmete başlamıştır. Sicil muamelat bölümü de yarından itibaren yerini yerinde hizmet vermeye devam edecek. Bu işi başardık Allah nasip ederse ilçelerde de böyle bir girişimi var. Orada da bunları başarırsak esnafımız rahat eder. Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a bizlere bu yeri kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum.

İŞTE YENİ YÖNETİM:

Kadir Durmuş (Başkan) , Ali Bey Yazıcı, Kadir Bilgan, Cavit Yazıcıoğlu, Murat Baylan, Osman Pinga, Ömer Özkan, Rana Tunç, Berk Demir, Cihan Alpaslan, Davut Yaroğlu ve Hikmet Sunman.

DENETİM KURULU:

Hakan Akman, Hakan Alkan ve Osman Kayakayalı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.