BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Cımbızdere’de artık futbol sahası da olacak

Büyükşehir’in çalışmalarıyla vatandaşa yeni haliyle hizmet verecek Derince Cımbızdere Mesire alanında imalat yapımları devam ediyor 

10 Ocak 2022 01:30
Cımbızdere’de artık futbol sahası da olacak

Bölge halkı tarafından piknik amaçlı kullanılan Derince Cımbızdere Mesire Alanı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla yenilenerek daha modern hale getiriliyor. İçerisinde vatandaşların dinleneceği, spor yapabileceği ve keyifli vakit geçirebileceği mesire alanına farklı branşlarda sahalar, fitness aletleri ve birbirinden güzel şehir mobilyaları yer alacak. Büyükşehir ekipleri, mesire alanında yoğun bir şekilde çalışıyor.  

21X35 FUTBOL SAHASI

Proje kapsamında 21x35 ebadındaki futbol sahasının çelik, drenaj, mıcır dolgu, taş duvar işleri ile çelik imalatları bitirilirken sahanın zemin işlerine devam ediliyor. Sosyal tesiste iç tesisat işleri tamamlanırken iç kısımda seramik işlerine başlandı.

DİĞER İMALATLAR

Tamamlanan tuvalet ve mescit binasının sadece iç kısımdaki küçük işleri yapılacak. Çalışmalar dahilinde bisiklet ve yaya yollarının 650 metrelik kısmı daha önce tamamlanırken güney kısımdaki ikinci etapta bisiklet ve yaya yollarının da yapımına başlandı. Ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının devam ettiği mesire alanında çocuk oyun grubunun montajı da bitirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393