banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kiptaş İzmit Çınar Evleri Projesi’nin mimari detayları ortaya çıkıyor

İBB Kiptaş ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle yapımı hızla devam eden ve işbirliği açısından örnek bir proje olan Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde inşaat çalışmalarında fiziki gerçekleşme oranı yüzde 58’e ulaştı 

10 Ocak 2022 10:13
Kiptaş İzmit Çınar Evleri Projesi’nin mimari detayları ortaya çıkıyor

İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kiptaş’ın depreme dayanıklı, doğa dostu ve yenilikçi yapısıyla vatandaşların nitelikli konut ihtiyacını karşılaması amacıyla Arızlı Akpınar’da hayata geçirdiği Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.  Hızlı ve verimli bir şekilde ilerleyen çalışmalar neticesinde projenin belirtilen takvimin öncesinde tamamlanması bekleniyor.

YÜZDE 58’İ TAMAMLANDI

İnsan ve çevre odaklı, mimari tasarıma önem verilen ve sosyal konut anlayışına yeni soluk getiren Kiptaş İzmit Çınar Evleri hem görüntüsüyle hem de depreme dayanıklı olmasıyla İzmitlilerin nitelikli konut ihtiyacını karşılayacak. Kocaeli sınırlarında dayanıklı yapı stokunu artırma yolunda model alınacak olan Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde inşaat çalışmalarında fiziki gerçekleşme oranı yüzde 58’e ulaştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416