banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İYİ Parti İzmit mahalle teşkilatlanmalarına devam ediyor

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı mahallerde ekipleri tamamlamaya devam ediyor.  

11 Ocak 2022 15:39
İYİ Parti İzmit mahalle teşkilatlanmalarına devam ediyor

Yenişehir mahallesine mevcut Mahalle Başkanı Mehmet Ergin Demirel ile birlikte çalışmak üzere Semiha Gündoğdu görevlendirildi. Görevlendirilme belgesini İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız takdim etti.

Atama sonrası bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz; "Yenişehir mahallesi İzmit'imizin en büyük mahallesi. Mevcut mahalle başkanımız Sn. Mehmet Ergin Demirel çalışmalarına devam ediyor. 24 bin kişilik bir mahallede tek kişi çok zorlanabilir. Teşkilat Başkanımız Sinan Yıldız ve Teşkilat Komisyonunun çalışmaları neticesinde Yenişehir mahallesine Sn. Semiha Gündoğdu'nun atamasını gerçekleştirdik. Temsilcilerimizden ekip kurmalarını talep ettik. Sn. Gündoğdu'nun bize desteği fazlasıyla olacaktır. Yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393