banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezli gençlerin büyük başarısı

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde eğitim gören ve Okullararası İl Seçmesi’ne katılan 6 sporcu da Sakarya ve Afyon’da yapılacak yarı finallere katılma hakkı kazandı 

12 Ocak 2022 12:46
Körfezli gençlerin büyük başarısı

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde eğitim gören ve lisanslı tekwandocular Okullararası İl Seçmesi’ne katıldı. Gençler kategorisinde Merve Balta, Irmak Aslan, Ecrin Biçer ve Halis Mert Yıldız ile Yıldızlar kategorisinde Celinnaz Durmaz ve Tusem Şahin, katıldıkları yarışmada önemli dereceler elde etti.

YARI FİNALLERDE TEMSİL EDECEKLER

Başarılı bir şekilde Okullararası İl Seçmesi’nde boy gösteren Körfezli genç sporcular, Sakarya ve Afyon’da yapılacak yarı finallerde yarışmaya da hak kazandı. Derince 1000 Kişilik Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen yarışma sonrasında genç sporcuları hem antrenörleri hem de aileleri tebrik etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.