BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

CHP Karamürsel Geçici Kurulu’na Ankara’dan onay

CHP Merkez Yürütme Kurulu’ndan onay alan CHP Karamürsel İlçe Geçici Kurulu, 30 Ocak Pazar Günü ilçe örgütünü seçimlere götürecek. 

13 Ocak 2022 02:40
CHP Karamürsel Geçici Kurulu’na Ankara’dan onay

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetim kurulu üyelerinin geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında alınan karar ile Karamürsel İlçe Örgütü geçici kurulu için genel merkeze önerilecek isimleri belirlemişti. İstifalar sebebi ile düşen ilçe yönetimine tüzük gereği geçici kurul atmasının yapılması için CHP Kocaeli İl Yönetimi tarafından genel merkeze gönderilen 5 isim için Merkez Yürütme Kurulu’ndan geçerli karar çıktı. 

KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU

Geçmiş dönem Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, Ali Öngen, Bülent Özkürkçü, Munteha Purut ve Erdoğan Fitoz’un yer aldığı liste Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı’nda onay alarak resmi olarak göreve başladı. Geçici kurulu, Karamürsel İlçe’yi kongre sürecine götürerek yeni yönetimin belirlenmesini sağlayacak. Geçici kurulunun aldığı karara göre Karamürsel İlçe Kongresi 30 Ocak Pazar Günü 12.00-17.00 saatleri arasında Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393