BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’de elektrik kesintilerine tepki

CHP Başiskele ilçe yönetimi adına yapılan açıklamada son günlerce sıkça yaşanan elektrik kesintilerinin esnafı mağdur ettiğine dikkat çekildi. 

13 Ocak 2022 05:50
Başiskele’de elektrik kesintilerine tepki

İşte o açıklamanın içeriği:

Yüz bini aşkın nüfusu barındıran, Kocaeli’de tarihin başlangıç noktası Başiskele, 21. yüzyılda orta çağ karanlığına mahkum edilmiş durumdadır.

AK Parti’nin özelleştirmesi ile rant peşindeki şirketlerin eline düşen elektrik dağıtım hizmeti, bölgemizde altyapı yatırımı yapılmaksızın plansız imar sonucunda bir felakete dönüşmüştür.

Bugün ilçemizde tüm komşularımızın en büyük şikayeti haline gelen elektrik kesintilerinin önü alınamamakta, her gün esnaf kepenklerini kapatmakta, vatandaşlar kara kışta ısınma sorunları çekmektedir. 

İktidarın özel şirketin sorumluluğunda diyerek, kendi politikalarının kaçınılmaz sonucunu görmezden gelmesi kabul edilemez. Derhal çözüm istiyoruz, onlar çözmez ise de komşularımız kaygılanmasınlar, geliyor gelmekte olan!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.