banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Özmural engelliler için yapılan trafik ışıklarını sordu

CHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ünal Özmural Büyükşehir Belediye Meclisinde engelliler için yapılan trafik ışıkları hakkında soru önergesi verdi 

13 Ocak 2022 03:56
Özmural engelliler için yapılan trafik ışıklarını sordu

CHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ünal Özmural tarafından verilen soru önergesinde şu ifadelere yer verildi; “ Kentimizde yaşayan engelli vatandaşlarımız maalesef çarpık kentleşmenin neden olduğu birçok problemle karşıya kalmaktadır. Bunlardan da birisi de trafik ışıkları uygulamalarıdır.

NASIL PLAN OLUŞTURULDU? 

Trafik ışıklarına entegre edilen engelli yaya butonları işitilebilir ses, sözlü mesajlar ve titreşimli yüzeyler vasıtasıyla engelli ve yaşlılar gibi hareket kısıtlılığı olan bireylerin trafikte problem yaşamadan hareket etmelerine, karşıdan karşıya geçmelerine olanak sağlayan sinyalizasyon sistemlerinin Kocaeli ili sınırları içinde toplam sayısı ve tüm ışıklandırma sistemindeki oranı nedir? Bu oranın artırılması için nasıl bir plan oluşturulmuştur?”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.