banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Çınar Kadın Kooperatifi, tecrübelerini gençlere aktarıyor

Yaptığı çalışmalarla kadınların sosyal ve ekonomik yaşamda daha fazla yer almasını sağlayan İzmit Belediyesi Çınar Kadın Kooperatifi’nin üreten kadınları, öğrencilere tecrübelerini aktardı 

14 Ocak 2022 20:57
Çınar Kadın Kooperatifi, tecrübelerini gençlere aktarıyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in girişimleriyle kurulan İzmit Çınar Kadın Kooperatifi, kadın istihdamını desteklerken ekonomik ve sosyal alanda güçlenmesine de olanak sağlamaya devam ediyor. Kadınların gelişimini ve kadın istihdamını her zaman destekleyen ve her geçen gün kadınlara yeni imkânlar sunan İzmit Belediyesi, gençlerin de bilgi sahibi olması adına bilinçlendirme faaliyetlerini destekliyor. 

ÖĞRENCİLER TEŞEKKÜR ETTİ

Diğer belediyelere örnek olan Çınar Kadın Kooperatifi’nin üreten kadınları, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarımı bölümünde eğitim gören öğrencilerle tecrübelerini paylaştı. Meslek seçimi, kadın istihdamı ve girişimcilik konularında öğrenciler bilgilendirilirken, verimli bir program geçiren öğrenci ve öğretmenler İzmit Belediyesine teşekkür etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393