BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit Gündoğdu'da

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı saha çalışmalarına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in köyünde devam etti. 

14 Ocak 2022 21:10
İYİ Parti İzmit Gündoğdu'da

İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Başkan Yardımcıları Kenan Vural, Nihal Kupşi, Erol Derin, Nebihe Demirtaş, Abdurrahman Akgül, İlçe Yöneticisi Ardacan Gündoğdu, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Doğukan Erginalp ve Başkan Yardımcısı Emirhan Alptürk ile birlikte Gündoğdu Köyünü ziyaret ettiler.

Ziyarette İlçe Teşkilatını kalabalık bir genç grubu karşıladı. Köy kahvehanesinde gençlerle ve köy halkı ile sohbet ederek mahalle hakkında sorunları ve istekleri dinlediler.  Köy esnaflarını ziyaret ederek hal hatır sordular.

Ziyaretin ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "Köy ve mahalle ziyaretlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bugün güneşin doğduğu yerden Gündoğdu'da ziyaretimizi gerçekleştirdik. Gündoğdu'lu genç kardeşlerimiz teşkilatımızı karşıladı. Gençlerimizin çok büyük bir gelecek kaygıları var, bizler çözüm önerilerimizi aktardık ve umutlarını asla yitirmemeleri gerektiğini anlattık. Köydeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Sağolsun gençlerimiz bizi bütün ziyaret boyunca yalnız bırakmadı. Esnafımız hayat pahalılığından şikayetçi. Özellikle, vatandaşın alım gücünün olmadığını belirttiler. Bizler Genel Merkezimizin ürettiği çözüm önerilerini ve projelerini halkımıza anlatıyoruz. Biz çözeriz lafını afaki kullanmıyoruz. Genel Başkanımızın dediği gibi liyakatli kadrolarımızla biz hazırız, biz çözeriz. Yoğun bir ilgiyle karşılamaları ve hoş sohbetleri için gençlerimize ve mahalle halkına çok teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abaza Arda 2022-07-24 14:41:01

Ardacan Gündoğdu gibi vasıfsız, boş arkadaşları işe alıyorsanız bir daha size giden oyum haram olsun. Yazıklar olsun sizin adaletinize torpilinize, güya sınavla işe alım yapacaktınız. O adamı sınava soksan karı kız işlerinden başka birşey bilmez abaza heriff !!!