BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Büyükşehir Meclisinde tehlike arz eden trafik ikaz levhalarını sordu

CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural tehlike arz eden trafik ikaz levhaları hakkında soru önergesi verdi 

14 Ocak 2022 14:47
Büyükşehir Meclisinde tehlike arz eden trafik ikaz levhalarını sordu

CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural soru önergesinde şu ifadelere yer verdi; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü tarafından yürüyüş kaldırımlarının tam ortasına gelecek şekilde montajı yapılan birçok trafik ikaz levhaları mevcuttur. Yayalar için tehlike arz eden bu durumun ortadan kaldırılması için kent içindeki tüm işaretleme tabelalarının gözden geçirilerek tehlike arz etmeyecek şekilde yer değişimlerinin sağlanması ve sonucunun da tarafımıza yazılı olarak bildirilmesi hususunu arz ederiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393