BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başarının mimarı kadın kollarımız

AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Başkan Aygün, başarıdaki en önemli unsurun kadın kollarına ait olduğunu söyledi 

14 Ocak 2022 19:40
Başarının mimarı kadın kollarımız

İlçe halkına söz verdiği projeleri bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, teşkilat buluşmalarına da önem veriyor. Sık sık teşkilatın çeşitli kademeleri ile bir araya gelerek istişarede bulunan Başkan Aygün son olarak AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı. İlçe binasında gerçekleşen toplantı Başkan Aygün’ün yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, Belediye Meclis Üyesi Halime Gökdemir ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlendi. İlçe genelinde yapılan çalışmalar ve hayata geçirilecek projelerin istişare edildiği toplantıda önemli mesajlar veren Başkan Aygün, “Milletimize hizmet yolunda kadın kollarımız çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürüyor.  Kadın Kolları Başkanımız Züleyha Uslu ve başarımızın mimarı hanım kardeşlerimize samimi gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.