BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Yeşilova Çınar Çocuk Evi’nin yeni maskotu Güneş oldu

Açıldığı günden itibaren vatandaşlardan yoğun ilgi gören Yeşilova Çınar Çocuk Evi’nin yeni maskotu ‘Güneş’ isimli kedi oldu  

15 Ocak 2022 10:34
Yeşilova Çınar Çocuk Evi’nin yeni maskotu Güneş oldu

Çalışmalarına tüm hızıyla devam eden İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Yeşilova Çınar Çocuk Evi’nin artık yeni bir üyesi daha var. Yeşilova Çınar Çocuk Evi’nde eğitim gören minikler, kurumun bahçesinde uzun süredir kendilerine arkadaşlık yapan sokak kedisini sahiplenmek istedi. Çocukların taleplerini geri çevirmeyen yetkililer, ‘Güneş’ ismini verdikleri kediyi sahiplendiler. 

YUVASI YERLEŞTİRİLDİ, BAKIMLARI TAMAMLANDI

Alınan karar sonrası Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yeşilova Çınar Çocuk Evi’nin bahçesine Güneş için bir yuva getirdi. Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından aşıları ve bakımları tamamlanan Güneş, resmi olarak Yeşilova Çınar Çocuk Evi’nin kedisi oldu. Güneş ile vakit geçirmeyi sevenler çocuklar ise taleplerini yerine getiren yetkililere teşekkür ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393