BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Derince’ye çok amaçlı bir spor merkezi daha

Gençliğe ve spora yatırımların hız kesmediği Derince’de çok önemli bir tesis daha hizmete giriyor. Atıl durumdayken yapılan düzenlemelerle birlikte Başkan Aygün tarafından ilçeye kazandırılan Dumlupınar Spor Merkezi 8 ayrı branşta çocuklar, gençler ve kadınlara hizmet verecek 

16 Ocak 2022 09:03
Derince’ye çok amaçlı bir spor merkezi daha

3 Gençlik Merkezi ve 16 Spor Alanı

Derince'ye birbirinden değerli kalıcı eserler kazandıran Başkan Aygün'ün gençliğe verdiği önem hizmete sunduğu projelere de yansıyor. Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi ile Bahattin Çelik Spor Kompleksi projelerini tamamlayarak kullanıma açan Başkan Aygün’ün hizmete sunduğu bu üç önemli eser alanında örnek projeler olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Başkan Aygün, ayrıca bu üç önemli tesisin yanı sıra çocuklar ve gençlerin talebi üzerine ilçe genelindeki parklarda ve belirlenen noktalarda yeni halı sahaları da hizmete sunuyor. Bugüne dek 5 ayrı noktada yeni spor alanlarının hizmete sunulduğu Derince’de devam eden ikinci etap çalışmaları ile 11 ayrı bölgeye daha yeni spor alanları inşa ediliyor. Yaptığı projelerle Derince’yi adeta sporun başkenti yapan Başkan Aygün’ün ilçeye son olarak kazandırdığı tesisler ise Dumlupınar Spor Merkezi oldu.

Dumlupınar Spor Merkezi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün atıl durumdayken yaptığı düzenlemelerle ilçeye kazandırdığı Dumlupınar Spor Merkezi, başta Dumlupınar Mahallesi’ndeki bölge sakinleri olmak üzere tüm ilçe halkına hizmet verecek. Yapılan çalışmalarla birlikte bölgede çocuklar, gençler ve kadınların yararlanacağı çok amaçlı bir spor merkezi oluşturuldu. Hafta sonu itibarıyla hizmete girmesi planlanan tesislerin içerisinde 170 m2 spor alanı, 30 kişilik bekleme salonu ve seyirci izleme alanı, kayıt alanı, soyunma odaları ve tuvaletler yer alıyor. Çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik spor eğitimlerinin verileceği tesiste ilk etapta 8 branşta faaliyet gösterilecek. Haftanın 7 günü sabah 09:00 ile 20:00 saatleri arasında hizmet verecek olan tesiste çocuklar ve gençler cimnastik, wushu, kick boks, tekvando ve folklar kurslarına katılacak, kadınlar için ise step aerobik, zumba ve pilates branşlarında kurslar açılacak. Ayrıca haftanın iki günü çocuklar ve anneler için özel etkinlikler düzenlenecek Kayıt sürecinin başladığı Dumlupınar Spor Merkezi’ne vatandaşlar bizzat başvurabileceği gibi 0262 606 1994 numaralı telefondan da detaylı bilgi alabilecek.

Yıldızlar Derincespor’da Yetişiyor

Tesisleşme çalışmalarının yanı sıra sportif başarıyı da daima destekleyen Başkan Aygün’ün öncülüğünde kurulan Derincespor Kulübü de aynı zamanda yeni dönemle birlikte çalışma yaptığı alanlara Dumlupınar Spor Merkezi’ni de ekleyecek. 21 branşta faaliyet gösteren ve yaklaşık 3 bin 500 sporcuya eğitim olanağı sunan Derincespor Kulübü’nde çalışmalar halen Yenikent Halı Saha Tesisleri, Bahattin Çelik Spor Kompleksi, Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Derince Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu, Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu, Derince Şehit Osmangazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çınarlı Ortaokulu’nda gerçekleşiyor. Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar’ın başkanlığını yaptığı Derincespor Kulübü, Dumlupınar Spor Merkezi’nde yapacağı çalışmalarla amatör branşlarda ses getirmeye devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393