BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOTO’dan EPDK’ya ziyaret: Akaryakıt sektörüne özel dosya 

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve beraberindeki Oda heyeti, akaryakıt sektöründeki üyelerin sorun ve çözüm önerilerini iletmek üzere Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret etti  

17 Ocak 2022 23:16
KOTO’dan EPDK’ya ziyaret: Akaryakıt sektörüne özel dosya 

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Efe ve Meclis Üyesi Cemil Altınkaya ile birlikte, Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’a ziyaret gerçekleştirdi. 

BAŞKAN YILMAZ: BİZZAT İLGİLENECEĞİM 

Ziyarette, akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren üyelerin yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili kapsamlı dosya sunan Başkan Bulut, “Desteklerinizle, sorunların ivedi bir şekilde çözüleceğine yürekten inanıyoruz” dedi. KOTO Başkanı bulut ve beraberindeki Oda heyetini samimi bir ortamda karşılayan EPDK Başkanı Yılmaz, dosyada yer alan maddelerle bizzat ilgileneceğini ifade etti. 

KOTO’NUN DOSYASINDA YER ALAN KONU BAŞLIKLARI 

KOTO’nun sunduğu dosyada şu sorunlar ve çözüm önerileri yer aldı; Akaryakıt sektöründe taban fiyat uygulamasına geçilmesi, bayi karlılık marjlarının düzenlenmesi, teminat mektubu uygulamasında revize yapılması, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin tek çatı altında yapılması, taşıt tanıma sistemi iskontolarının düzenlenmesi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.