BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit mahalle temsilcileri ile bir araya geldi

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte Mahalle teşkilatlanmaları ve sandık atamaları ve eğitimleri hakkında  Mahalle Başkanlarına bilgilendirme yaptı. 

17 Ocak 2022 05:56
İYİ Parti İzmit mahalle temsilcileri ile bir araya geldi

İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Teşkilat Başkanı Nusret Acur, İl Başkan Yardımcısı Emre Evren, İl Yöneticileri Banu Aykan, Yavuz Afşar Demir, İlçe Teşkilat Başkanı  Sinan Yıldız, İlçe Başkan Yardımcıları Tuğba Kahyaoğlu, Abdurrahman Akgül, Nevin Ayyıldız, Erol Derin, Nebiye Demirtaş ve İlçe Yöneticileri ile birlikte 50 Mahalle başkanının katılımı ile ilçe binasında Mahalle Başkanları toplantısı gerçekleştirdiler.

Toplantı sonunda ataması yapılan mahalle başkanlarına Ayazma Mahalle Başkanı Hüseyin Yücel, Hatipköy Mahalle Başkanı Burcu Gümüş, Karabaş Mahalle Başkanı Serap Kandemir’e yetki belgeleri takdim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.