BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refahlı kadınlar çalmadık kapı bırakmayacak

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Kadın Kolları tarafından düzenlenen aylık il divan toplantısı önceki gün YRP Kocaeli il binasında gerçekleşti.  

22 Ocak 2022 05:02
Yeniden Refahlı kadınlar çalmadık kapı bırakmayacak

Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Zehra Barutçu ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlediği divan toplantısına Partinin Genel Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Başkanı Doğan Bekin, Genel Başkan Danışmanı Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 80 kişi katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kadın Kolları Başkanı Zehra Barutçu, yapılan kapı taramaları ve stant çalışmalarının her geçen ay katlanarak arttığını ve Kocaeli de çalınmadık kapı dokunulmadık kalp bırakılmayacağını söyledi. Erbakan Hoca’nın yıllar önce söylediklerinin bir bir gerçekleştiğini belirten Barutçu, ülkenin acilen Yeniden Refah Partisi iktidarına ihtiyacı olduğunu ve ilk seçimlerde sandıklardan birinci parti olarak çıkacaklarını söyledi. 

Yoğun programında boşluk açıp divan toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, Rusya Federasyonu’nun, Bosna-Hersek Başkomiserliği görevine Christian Schmidt’in atanması sürecinde yeni krize yol açabilecek cinsten siyasi tavır koymasının son derece manidar bir gelişme olup Rusya’nın, Bosna-Hersek’teki yaklaşımının bir göstergesi niteliğinde olduğunu söyledi. Başkan Yardımcısı, Sırp Cumhuriyeti’nin kendi ordusunu oluşturma çalışmalarının Bosna-Hersek silahlı kuvvetlerini fiilen ikiye böleceğini ve bunun sonucu olarak ta iç savaşın kaçınılmaz olabileceğini ifade etmesinin üzerinde durulması gereken bir durum olduğunu dile getirdi.

Divan toplantısı, Doğan Bekin’in konuşması ardından Kadın Kolları Başkanı Zehra Barutçu’nun yapılan çalışmaları değerlendirmesi ve yeni çalışmaların planlanması ile sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.