banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

UlaşımPark’ta A’dan Z’ye ulaşım görüşüldü

UlaşımPark’ta Genel Sekreter Gündoğdu'nun katılımıyla düzenlenen ulaşım toplantısında akıllı şehirler, mevcut hatlar ve ulaşım projeleri ele alındı  

22 Ocak 2022 13:53
UlaşımPark’ta A’dan Z’ye ulaşım görüşüldü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’nun katılımıyla UlaşımPark’ta düzenlenen toplantıda kentimizdeki ulaşım projeleri masaya yatırıldı. Toplantıda akıllı şehirler, mevcut hatlar ve ulaşım projeleri ele alındı. Ulaşım Park Genel Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıya Genel Sekreter Gündoğdu’nun yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, UlaşımPark Genel Müdürü Serhan Çatal, Ulaşım Daire Başkanı Ahmet Çelebi ve ilgili yöneticiler katıldı.

GELECEKTEKİ ULAŞIM PLANLARI

Genel Sekreter Gündoğdu toplantıda akıllı şehirler vizyonu kapsamında toplu taşıma kullanımının yaygınlaştırılması ve erişilebilir olması konularına vurgu yaptı. Kocaeli'ndeki ulaşımın konforlu, rahat ve güvenli olması için yapılması gereken çalışmaların yanı sıra kent genelindeki taleplerin ele alındığı toplantıda Genel Sekreter Balamir, gelecekteki ulaşım planları hakkında yöneticilerle görüş alışverişinde bulundu.

AKILLI ULAŞIM KONULARI

Toplantıda UlaşımPark'ın gerçekleştirdiği hizmetlerle birlikte erişilebilir ve sürdürülebilir akıllı ulaşım konularına vurgu yapıldı. Mevcut hatlar değerlendirilirken özellikle Hat 250, 200 ve devam etmekte olan hatlar konuşuldu. Toplantıda araçların periyodik bakımları, sefer bilgileri ve yeni alınan araç planlamaları da görüşüldü.

AKILLI ULAŞIM VURGUSU

Genel Sekreter Gündoğdu’ya çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi aktaran UlaşımPark A.Ş. Genel Müdürü Serhan Çatal, gelişmekte olan akıllı şehirler, akıllı ulaşım konuları ve yeni hizmetler hakkındaki gelişmeleri aktardı. Toplantıda ayrıca UlaşımPark'taki mevcut işleyiş ve planlanan hizmetler ele alındı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393