banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Karla mücadelede İzmit her dakika iş başında

Cuma gününden itibaren etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle alarma geçen İzmit Belediyesi karla mücadele ekipleri, tüm kentte yolları sürekli açık tutmak için aralıksız iş başında 

23 Ocak 2022 18:58
Karla mücadelede İzmit her dakika iş başında

İzmit Belediyesi, cuma gününden beri kentte etkili olan kar yağışına karşı gece-gündüz demeden aralıksız mesai yapıyor. Özellikle dün (cumartesi) geceden itibaren etkisini arttıran yoğun kar yağışına karşı şehir merkezi ve kırsal mahallelerde durmaksızın çalışan Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarıyla yolları vatandaşların ulaşımının aksamaması için sürekli açık tutuyor.

TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Devam eden yoğun kar yağışına karşı büyük bir tempoyla mahallelerde kar temizleme çalışması gerçekleştiren İzmit Belediyesi ekipleri, merkezde ve tüm köy yollarında kar küreme ve tuzlama işlemlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. İzmit Belediyesi ekipleri kar yağışı boyunca, vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımını sağlayabilmeleri ve günlük ihtiyaçlarını aksamadan giderebilmeleri için 24 saat boyunca iş başında olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393