banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

SEDAŞ ekiplerinin kar mücadelesi aralıksız devam ediyor

Bölgemizi etkisi altına alan şiddetli kar yağışına karşı SEDAŞ ekiplerinin saha çalışmaları aralıksız sürüyor. Zorlu hava koşullarında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ekipler, günün her anı kar nöbeti tutuyor. Bolu, Düzce, Gebze, Kocaeli ve Sakarya’da etkisini hissettiren olumsuz hava koşullarında enerjinin sürekliliği için 7/24 görevde olan ekiplere, SEDAŞ bölge yöneticileri de eşlik ediyor. Karla mücadele eden ekipler, ileri teknolojik donanımlar ve güçlü araç filosuyla enerji sürekliliğini korumak için geniş araç filosundan faydalanıyor.  

24 Ocak 2022 22:16
SEDAŞ ekiplerinin kar mücadelesi aralıksız devam ediyor

Kar yağışı nedeni ile erişimin mümkün olmadığı ormanlık alanlarda drone yardımıyla tarama ve tespit çalışmaları yapılıyor. Ulaşımın kapalı olduğu yerlere ise Valilik, il ve ilçe yerel yönetim birimleri ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’na (AFAD) bağlı ekiplerle koordineli biçimde hareket ediliyor.

Müşteriler, kar yağışı nedeni ile yaşanabilecek olası kesinti ve arızalarla ilgili SEDAŞ'ın 186 numaralı Müşteri İletişim hattı, akıllı telefonlardaki SEDAŞ Mobil uygulaması ve 0530 919 19 19 no’lu WhatsApp hattından ihbar bırakabiliyor. Gelen bildirimlere yanıt verebilmek için çağrı merkezinde görev alan müşteri temsilcileri tam kapasite hizmet veriyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393