BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP'li Soyluçiçek'ten Mumcu'yu anma mesajı!

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu'nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. 

24 Ocak 2022 06:13
CHP'li Soyluçiçek'ten Mumcu'yu anma mesajı!

"DÜŞÜNCELERİNİ İLKELERİNİ HER ZAMAN DEVAM ETTİRECEĞİZ"

Uğur Mumcu'nun demokrasi şehidi olduğunu ve bıraktığı mirasın 100 yıl sonra dâhi etkilerinin süreceğini belirten Başkan Soyluçiçek mesajında şu ifadeleri kullandı;" Mumcu’nun düşüncelerine, halkı bilgilendirmek için çabalamasına, siyasileri eleştirmesine, ülkeyi refaha kaldırmaya çalışmasına tahammül edemediler. Güçlüden yana olmamasını, eğilip bükülmemesini sindiremediler. Bu sebepten dolayı karlı bir Ankara sabahında canına kastettiler. Bombalı saldırıda şehit ettiler.

Mücadelesinden, demokrasiden, laik Türkiye anlayışından hiç ödün vermeden, yolsuzlukları, sığ zihniyeti dolandırıcıları ortaya çıkaran Mumcu, aslında tarih görüp görebileceği en cesur demokrasi şehitlerinden bir tanesidir. Kalemiyle birçok insana huzur ve ilham veren Uğur Mumcu'yu her yıl anıyoruz ve anmaya devam edeceğiz. Düşüncelerini, fikirlerini, ilke ve prensiplerini her daim yaşatmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.