BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Çiftçi, yolda mahsur kalan TIR şoförlerine çorba ikram etti

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İstanbul istikametine gitmekte olup hava muhalefetinden dolayı gişelerde bekletilen TIR şoförlerine sıcak çorba, sandviç ve çay ikram etti. 

25 Ocak 2022 16:09
Çiftçi, yolda mahsur kalan TIR şoförlerine çorba ikram etti

İstanbul’daki olumsuz hava koşulları nedeniyle Şekerpınar gişelerinde geçişine izin verilmeyen ve uzun kuyruklar oluşturan TIR ve kamyon şoförlerine Çayırova Belediyesi yardım elini uzattı. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin talimatı üzerine harekete geçen belediye ekipleri, bir süredir yolda bekleyen araç sürücülerine yemek ve içecek ikramında bulundu. Yol kenarına kurulan masada çorba, sandviç, çay ve su dağıtılan şoförler kendilerine yardım eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ ye teşekkür ettiler.

ÇİFTÇİ ÇORBA DAĞITTI

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ de Şekerpınar gişelerinde İstanbul’a geçişine izni verilmeyen TIR ve kamyon şoförlerini ziyaret etti. Sürücülerle sohbet eden Başkan Çiftçi sıcak çorba ikramında bulundu. Çiftçi “Gücümüz yettiğince vatandaşımızın yanındayız. Yolda bekleyen tüm arkadaşlara haber edelim kimse aç kalmasın” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393