BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Emekli subaylarda nöbet değişimi

Kısa adı TESUD olan Türkiye Emekli Subaylar Derneği Kocaeli Şubesi olağan genel kurulunda yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.  

27 Ocak 2022 13:43
Emekli subaylarda nöbet değişimi

TESUD Kocaeli Şubesi’nin İzmit Kemalpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:70 adresindeki dernek merkezinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda mevcut başkan emekli Albay Enver Tunçel tekrar aday olmadı. Tek listeli genel kurulda başkanlığa emekli Albay Zeki Karakadı, yönetim kuruluna ise emekli albaylar; Fuat Pakdil, E.Erhan Kahveci, Ünal Arabacıbaşı ve Hamza Baştürk seçildi. Dernek Başkanı Zeki Karakadı yaptığı konuşmada bu güne kadar görevi başarıyla sürdüren Enver Tunçel’e plaket takdim ederken, tüm eski başkan ve yönetimlere teşekkür etti. Başkan Karakadı, Kocaeli’de yaşayan tüm emekli meslektaşlarını dernek merkezlerinde buluşmaya ve üye olmaya davet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393