banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çayırova’da yüzme şenliği

Çayırova Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yüzme Şenliği 31 Ocak Pazartesi günü Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda yapılacak. 

28 Ocak 2022 11:01
Çayırova’da yüzme şenliği

Bu yıl ilki düzenlenecek Yüzme Şenliği, Çayırova Yarı Olimpik Kapalı yüzme havuzunda yüzme eğitimi alan kursiyerler arasında yapılacak. Toplam 130 kursiyer organizasyona katılım sağlayacak. Kursiyerler 7-17 yaş aralığında kendi yaş kategorilerinde yarışmalara katılacak. Yapılan organizasyon hem yüzme şenliği hem de yarış şeklinde olacak. Kendi yaş kategorisinde dereceye giren sporculara hediye takdim edilecek.

Çayırova Belediyesi, ÇESK yüzme takımı ile ilçeye birçok başarılı yüzücü kazandırılırken bir taraftan da Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi ile Çayırova’da her çocuğa yüzme öğretme kararlığını sürdürüyor. Sporun her alanına gerekli önemi veren Çayırova Belediyesi “Yüzme Şenliği’’ ile yeni bir organizasyona imza atmanın heyecanını yaşıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.