BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Antikkapı AŞ’de en düşük maaş 5250 TL  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden Antikkapı AŞ’de 460 çalışanı ilgilendiren toplu sözleşme görüşmeleri tamamlandı. İşçiye %40 zam yapıldı. 

29 Ocak 2022 18:38
Antikkapı AŞ’de en düşük maaş 5250 TL  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden Antikkapı AŞ’de toplu sözleşme görüşmeleri tamamlandı. 460 çalışanı ilgilendiren toplu iş sözleşmesi kapsamında %40 zam yapıldı. Bu kapsamda en düşük maaş 5 Bin 250 TL olacak.

İMZALAR ATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Antikkapı AŞ ile Türkiye Otel Lokanta Dinlenme Yerleri İşçileri Sendikası (Toleyis) arasında 27 Aralık Pazartesi günü başlayan toplu iş sözleşmesi tamamlandı. Taraflar imzayı atmak için bugün son kez Antikkapı Genel Müdürlüğü binasında bir araya geldi. Antikkapı Genel Müdürü İslam Yücel ve Türk-İş 1. Bölge Başkanı Adnan Uyar sözleşmeye imza attı.

%40 ZAM YAPILDI

460 çalışanı ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı. 3 Yıllığına yapılan sözleşme kapsamında işçiye %40 zam yapıldı. Yapılan anlaşma ile Antikkapı AŞ’de çalışan en düşük işçi maaşı 5 Bin 250 TL’ye yükseldi. Bununla birlikte ilk kez Antikkapı AŞ’ye Ramazan Bayramında 1000, Kurban Bayramında ise 1500 lira brüt ikramiye verilecek. Ayrıca işçiler 20 günlük ikramiye alacak.

ZAMLI MAAŞ ALACAKLAR

Sözleşmeyi değerlendiren Toleyis Marmara Bölge Temsilcisi Osman Nuri Sarı; “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Antikkapı AŞ Yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bu dönem üyelerimizin yüzünü güldüren bir sözleşmeye imza attık. Mutluyuz, sevinçliyiz. Üyelerimiz ocak ayı maaşlarını zamlı alabilecek. Emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a, genel sekreterimiz Balamir Gündoğdu’ya, Antikkapı Genel Müdürümüz İslam Yücel’e ve değerli katkılarından dolayı Türk-İş 1. Bölge Başkanı Adnan Uyar’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393