banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesinde sömestr dönemi dersleri başladı

İzmit Belediyesi Spor işleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında sömestr dönemi dersleri başladı 

29 Ocak 2022 21:31
Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesinde sömestr dönemi dersleri başladı

İzmit Belediyesinin hayata geçirdiği “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında, ücretsiz yüzme kursları eğitimleri tam gaz devam ediyor. İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda 7-14 yaş arası çocuklar uzman antrenörler eşliğinde sömestr tatilinde de haftada üç gün eğitimlere katılarak yüzme öğrenebiliyor.  

HAFTANIN 3 GÜNÜ DERS

Her geçen gün ilginin arttığı “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi Tepeköy Mahallesi’nde bulunan İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda öğrencilere verilen eğitimler ile kesintisiz sürüyor. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat 13.00 ile 17.00 arasında eğitime katılan çocuklar, 6 antrenör ve 1 cankurtaran eşliğinde yüzme dersi alıyor. 

İZMİT’İ TEMSİL EDİYORLAR

Tamamlanan bir aylık eğitimin ardından temel eğitimi gecen çocuklar, İzmit Belediyespor yüzme takımına seçilip, kulüp bünyesinde lisanslı sporcu olarak müsabakalara katılabiliyor. Müsabakalarda başarılı olan çocuklar hem İzmit’i hem de Kocaeli’yi il dışındaki müsabakalarda temsil ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393