BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te o açılışa Edirne ve Kırklareli’nin belediye başkanları da katılacak

Mübadele Sözleşmesi’nin 99’uncu yıl dönümü olan 30 Ocak günü İzmit Belediyesi'nin yaptığı Balkan Dernekleri Yerleşkesi’nin açılış programına yurt içinden belediye başkanları da katılacak 

29 Ocak 2022 04:11
İzmit’te o açılışa Edirne ve Kırklareli’nin belediye başkanları da katılacak

İzmit Belediyesi, 30 Ocak 1923 tarihinde Türkiye ve Yunanistan arasında gerçekleşen nüfus mübadelesi sözleşmesinin imzalanmasının tam 99 yıl sonrasında Balkan Dernekleri Yerleşkesi’nin açılış törenini gerçekleştirecek. Açılış ve anma programına yurt dışı da dahil olmak üzere çok sayıda davetli katılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yer alacağı törende birçok Balkan Türkleri Derneklerinin genel başkanlarının yanı sıra Balkan Türkü çok sayıda vatandaşımızın yaşadığı Edirne’nin Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli’nin Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin’de bulunacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.