banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Büyükakın: İnsanımız için hizmet üretmeye devam ediyoruz

Başkan Büyükakın, “İnsanımız için hizmet üretmeye, değer sunmaya ve yaşamlarını kolaylaştırmak için taş üstüne taş koymaya devam ediyoruz” dedi  

31 Ocak 2022 16:20
Başkan Büyükakın: İnsanımız için hizmet üretmeye devam ediyoruz

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Sivil Toplum Kuruluşları, meslek odaları ve siyasi partilerin yöneticileriyle buluşmalarına devam ediyor. Kentin ortak akılla yönetilmesine önem gösteren Başkan Büyükakın, son olarak Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Yılmaz, Zafer Partisi İl Başkanı Vedat Çalık, Çayırova Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Sitesi Başkanı Haydar Demirkıran, Darıca Kent Konseyi Başkanı Orhan Pala ve yönetimlerinin yanı sıra Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri’nin üyeleriyle bir araya geldi. Kentin tüm dinamikleriyle görüş alışverişi yaptıklarını ziyaretlerde dile getiren Başkan Büyükakın, “Hayata geçirdiğimiz tüm yatırımlarımızla yaşanabilir bir çevre ile kimlikli ve sürdürülebilir bir kentleşmenin inşası için çalışıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız yatırımlar, ürettiğimiz hizmetler ve verdiğimiz desteklerle şehrimizin mutluluğu için çalışıyoruz” dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN BEKLENTİLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Önerilen her yeni fikre ve tespitlere karşı çok hassas olduklarını da dile getiren Başkan Büyükakın, “İnsanımız için hizmet üretmeye, değer sunmaya ve yaşamlarını kolaylaştırmak için taş üstüne taş koymaya yani insanımız için proje üretmeye devam ediyoruz. Tüm projelerimizde ailelerimizin, çocuklarımızın ve gençlerimizin beklentilerini önemsiyoruz” diye konuştu. Toprağa, üretime, kalkınmaya ve gelişmeye ayrı bir önem verdiklerini de birlikteliklerde dile getiren Başkan Büyükakın, “Üretime katkı sunan, istihdam sağlayan ve geleceğe güvenle bakmamız için yatırım yapan her girişimcimizin yanında oluyoruz” şeklinde konuştu. 

HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYA DESTEK OLMAYA GAYRET EDİYORUZ 

“İnsanımızı mutlu kılmak ve şehrimizi geliştirmek için tüm çalışanlarımızla birlikte hareket ediyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Tabi bunun yanında tarihi ve kültürel mirasımıza sahip çıkıyoruz. Çocuklarımızla ve gençlerimizle de yakından ilgilenmeye devam ediyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarımızın bu alanlarda yapacağı her türlü çalışmaya destek olmaya gayret ediyoruz” diye konuştu. Tarımsal ve hayvansal üretime dönük her türlü adımı  attıklarını belirten Başkan Büyükakın, bu alanlardaki meslek odalarıyla da yakından çalıştıklarını ifade etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.