BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

MARİMDER Tunuslu iş insanlarını ağırladı

Genel Merkezi Kocaeli’nde olan tek iş adamları derneği olan MARİMDER, bu kez de Tunuslu ve Amerikalı iş insanlarını ağırladı ve iki ülke arasındaki ticaret hacminin geliştirilmesine yönelik görüşmeler yapıldı 

31 Ocak 2022 13:14
MARİMDER Tunuslu iş insanlarını ağırladı

Uluslararası Marmara İş İnsanları ve Müteahhitler Derneği (MARİMDER) Tunus’tan ve Amerika’dan gelen iş insanlarını ağırladı. MARİMDER Başkanı M. Zeki Gedikoğlu öncülüğündeki bir heyet tarafından karşılanan ve Kocaeli’nin önemli tesislerinde incelemelerde bulunan heyet Pazar günü ülkelerine dönmek üzere Kocaeli’nden ayrıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan MARİMDER Başkanı M. Zeki Gedikoğlu şunları söyledi: 

“Hava muhalefetine rağmen  Tunus’tan ve Amerika’dan gelen iş insanları ile 2 gündür gerçekleşen  sanayi  kuruluşlarına  yaptığımız ziyaretlerde önemli kazanımlar elde ettiğimize inanıyorum. Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli  ülkelerinde faaliyet gösteren ve Türk ekonomisine katkıları çok  büyük  ölçüde  olan firma sahiplerine  ve yöneticilerine MARİMDER  adına çok teşekkür ediyorum.  

AFRİKA AÇILIMIMIZ SÜRECEK

Bu kapsamda bizlerin de gururu olan  Kastamonu Entegre Fabrikası, Üçer Zımpara Taşı  Fabrikası, Patent Mühendislik Fabrikası, Yıldız Orman Ürünleri Fabrikası, Bella Mobilya Fabrikası sahiplerine ve yöenticilerine bilhassa teşekkür ederiz. 

Ayrıca bizlere ilgi, alâka ve ikramlarda bulunan Kastamonu Entegre Fabrikası Genel Müdürü Sayın Hakan Gündem, Lojistik Müdürü Nail Tüzüner, İşletme Müdürü Aziz Selveroğlu Bey ve ekiplerine, Patent Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Penbegüllü’ye, Üçer Zımpara Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güçtekin’e, Yıldız Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldız’a ve Genel Müdürü Bilal Yıldız’a, Bella Mobilya Sahibi Ahmet  Malkoç Bey’e sonsuz teşekkür ediyoruz.

Bu arkadaşlarımızın, yurt dışından ticari bağlantılar için  gelen iş insanlarıyla  yakın ilgi ve alâkaları, ziyadesiyle bizleri onurlandırmıştır. MARİMDER'in bu ticari anlaşmalarda vesile olması ve ülkemize döviz kazandırılmasında önemli bir görev ifa etmesi bizleri mutlu etmektedir.  

Ayrıca misafirlerimizi ağırlama heyetinde bulunan ve katılımlarıyla eşlik eden İsrafil Kamacı,  Kenan Engin Halil Kesginoglu  murat Akar  Dogan Kefeli Mehmet Penbegüllü, Yavuz Doğan, Zeynep Subaşı ve Havva Demir’e de ayrıca katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum. Önümüzdeki haftalarda Afrika üzerine çalışmalarımız devam edecek. Kentimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı anlamında yeni çalışmalarımız olacak inşaallah.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393