banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Türkiye’nin devrimci ve yenilikçi partisi AK Parti’dir

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde biz bu memleketin halkını iktidara taşıdık” diyen Başkan Büyükakın, “Şunu da ifade etmek isterim ki Türkiye'nin devrimci ve yenilikçi partisi AK Partidir” dedi. 

31 Ocak 2022 12:42
Türkiye’nin devrimci ve yenilikçi partisi AK Parti’dir

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın düzenlediği 472 Mahalle başkanıyla yapılan toplantıya katıldı. Kocaeli’nin tamamında yapılan ve yapılacak projeler üzerine bir sunum yapan Başkan Büyükakın, güncel siyasi konular üzerine de değerlendirme yaptı. 20 yıldır AK Parti’nin bu memlekete hizmet ettiğini, bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğini dile getiren Başkan Büyükakın, “Bugün siyasette her şeyi manipüle eden bir muhalefet olduğunu da dile getirerek şunları kaydetti: “Çünkü yapacakları bu millete hizmet edecekleri hiçbir şey yok. Zaten yapmaya da niyetleri de yok. En son ne zaman gördük kar yağınca. Kar yağınca her şey ortaya çıktı” dedi. 

“EN BÜYÜK HİZMET ASLINDA VESAYETİ ORTADAN KALDIRMAKTIR” 

Biz bu memlekete aslanlar gibi hizmet ediyoruz diyerek Mahalle Başkanlarına seslenen Başkan Büyükakın, “Bizim iktidarımıza kadar olan dönemde yapılan bütün işlerin iki katı üç katı dört katı işler yaptık. Biz bu memlekete hizmet ettik, etmeye de devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız bu memleketin halkını iktidara taşıdı. Şunu da ifade etmek isterim ki Türkiye'nin devrimci ve yenilikçi parti AK Partidir. Cumhur İttifakı statükonun karşısındadır. Diğerleri statükoyu savunur. Cumhurbaşkanımızın bu memlekette yaptığı en büyük hizmet aslında vesayeti ortadan kaldırmaktır. Onlarla mücadele etmesidir” diye konuştu. 

“ONLARIN BİZLE REKABET ETME ŞANSI YOK”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, daha sonra millete verdikleri her sözü hiçbir zaman yerde bırakmadıklarını da dile getirerek şunları kaydetti: “Elhamdülillah milletimizin yüzünüzü kara çıkartmadık. Bir Allah'ın kuluna bu memleketin bu belediyenin parasını yedirmedik. Bu memleketin beytülmâline sahip çıkıyoruz. Tabi biz böyle hassas davranırken, birileri de yalanın siyasetini iyi yapıyor. Bizlerin dışında millete hizmet etme derdi olan yok. Onlar ancak yıkmayı biliyorlar. Şunu da söylemek istiyorum. Biz kendimizle yarışıyoruz. Onların bizle rekabet etme şansı yok. Bunu her biriniz biliyor. Bizler hep birlikte milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.