BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

KOTO’ya ziyaretler devam ediyor

Kocaeli Ticaret Odası, çeşitli kurum ve kuruluşlardan konuklarını ağırlamaya, kentin ekonomi başta olmak üzere sosyal ve kültürel gündemlerini istişare etmeye devam ediyor  

31 Ocak 2022 11:05
KOTO’ya ziyaretler devam ediyor

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un çeşitli kurum ve kuruluşlardan konukları vardı. KOTO Yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette, ekonomi başta olmak üzere kentimizin sosyal ve kültürel konuları istişare edilerek, işbirliği talepleri değerlendiriliyor. Bu kapsamda, Uluslararası Marmara İş İnsanları ve Müteahhitler Derneği (MARİMDER) Başkan Vekili Ramazan Öztürk, yönetim kurulu üyeleri, Genç MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Samet Pala, Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Fatih Karaçoban ve Yapı Kredi Bankası Saraybahçe Şube Müdürü Yasemin Demirel Akkaya ve KOBİ Portföy Yöneticisi Sezin Güven KOTO’ya konuk oldu. KOTO’nun kentin istişare noktası olduğunu ifade eden Başkan Bulut, her görüşü önemsediklerinin altını çizerek, ziyaretler dolayısıyla teşekkür etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393