BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gültekin Görüm, Atakent Cihan Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı oldu

Güney Marmara Bölgesi’nde gerçekleştirdiği yatırımlarla dikkati çeken Atakent Sağlık Grubu’na dahil olarak Atakent Cihan Hastanesi ismi ile sağlık hizmeti sunmaya devam eden sağlık kuruluşunun Genel Müdür Yardımcısı koltuğuna Kocaeli’nin değerli isimlerinden Gültekin Görüm geçti.  

31 Ocak 2022 07:19
Gültekin Görüm, Atakent Cihan Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı oldu

Cihan Hastanesi, bir süre önce, Yalova, Gemlik ve Orhangazi’de hastane ve tıp merkezleriyle sağlık hizmeti sunan, Yönetim Kurulu Başkanlığını Kocaeli’nin sayılan isimlerinden Kemalettin Akkurt’un yürüttüğü Atakent Sağlık Grubu tarafından satın alınmıştı. Atakent Cihan Hastanesi ismi ile yeniden atağa geçen ve yenilenen hastanenin Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna Gültekin Görüm getirildi. Profesyonel meslek hayatına 1977 yılında İzmit Belediyesi’nde başlayan Görüm, devam eden 27 yıl boyunca Türkiye Elektrik Kurumu’nda görev yaptıktan sonra

Belde A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği pozisyonlarında bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanlığı ve Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevlerini de yürüten Görüm, Yerel-Sen Kurucu Üyesi görevini üstlendi. Kağıtspor Kulübü Başkanlığı da yapan Görüm, çok sayıda sivil toplum kuruluşuna üyedir. Elektrik mühendisi olan Gültekin Görüm, sağlık yönetimi alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.  Ulusal ve uluslararası birçok kurumdan çeşitli ödüller alan Görüm evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.