banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Atakent Cihan Hastanesi sponsorluğunda NRP eğitimi gerçekleştirildi  

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nün hekim ve hemşirelere yönelik düzenli olarak gerçekleştirdiği NRP eğitimi, Atakent Cihan Hastanesi ev sahipliğinde İzmit Ramada Plaza’da yapıldı.  

01 Şubat 2022 02:36
Atakent Cihan Hastanesi sponsorluğunda NRP eğitimi gerçekleştirildi  

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, 1998 yılından bu yana ülke genelinde, doğumda bebeğe eli değen tüm sağlık çalışanlarını hedef alan ve başarıyla yürütülen bir hizmet içi eğitim olan Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) kapsamında Atakent Cihan Hastanesi, Yalova Özel Atakent Hastanesi ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hekim ve hemşire grubuna eğitim verdi. Eğitim, Atakent Cihan Hastanesi ev sahipliğinde İzmit Ramada Plaza konferans salonunda gerçekleştirildi. Üç gün süren eğitime yaklaşık 60 kişi katıldı. 

Eğitimin sonunda sertifikalarını Atakent Cihan Hastanesi Genel Müdürü Latif Sezgin, Başhekim Opr. Dr. Ali Hürmeydan ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Gülhan Taner’in elinden alan katılımcılar organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.