banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tüzün ve Çalışkan’dan Başkan Hürriyet’e ziyaret 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve önceki dönem CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti  

01 Şubat 2022 00:39
Tüzün ve Çalışkan’dan Başkan Hürriyet’e ziyaret 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve önceki dönem CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. CHP Kocaeli eski Milletvekili ve eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya’nın da misafirlere eşlik ettiği görüşmenin ardından CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, çalışmalarından dolayı kutladığı Fatma Kaplan Hürriyet’e misafirperverliği için de teşekkür etti.  Başkan Hürriyet, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.