banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Hürriyet Atatürk Evi’yle ilgili soruları yanıtladı 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet AKP’li Meclis üyelerinin Atatürk Evi’yle ilgili sorularına cevap verdi. Başkan Hürriyet, “Orada şu anda basit tadilat işlemi yapılıyor. Koleksiyonun teslimi de şeffaf bir şekilde kayıt altına alındı. Koleksiyon sahibine de eksik ve hata var mıdır diye sorduk. Yoktur, eksiksiz teslim aldım diye cevap verdi. Hepsinin kaydı var” dedi  

01 Şubat 2022 16:51
Başkan Hürriyet Atatürk Evi’yle ilgili soruları yanıtladı 

İzmit Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. 17 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısına İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet başkanlık yaptı.  Başkan Hürriyet AKP’li meclis üyelerinin sorularına yanıt verdi. AKP’li belediye meclis üyelerinin Atatürk Evi ile ilgili sorularına cevap veren Başkan Hürriyet, “Atatürk Evi’nin Dış mekanıyla alakalı tadilat yapılıyor. Basit tadilat işlemi uygulanıyor orada. Müzedeki koleksiyon sahibiyle alakası yok. Oradaki eserleri koleksiyon sahibine eksiksiz bir şekilde teslim ettiğimiz canlı yayın kayıtları var. 

PROTOKOL ORTADA

Görüntüleri arzu ederseniz size veririz. Koleksiyon sahibinin kendisine yıllık 40 bin lira ödeme kararı almıştık. İki yıl kullandık ve kullanma bedelini ödedik. Başka bir bedel ödenmedi. Kendisi sigorta ödediği için böyle bir rakam talep etti bizden. Bu protokolümüzde şeffaf bir şekilde ortadadır” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393