BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet: Mübarek üç ayların başlangıcı Regaip Kandili’ne erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, üç ayların başlaması ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı 

02 Şubat 2022 03:05
Başkan Hürriyet: Mübarek üç ayların başlangıcı Regaip Kandili’ne erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet yayınlandığı mesajda şu ifadeleri kullandı: İslam âlemi için önemli günlerin ve gecelerin yer aldığı mübarek üç ayların başlangıcı Regaip Kandili’ne erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi Regaip Kandili sevgi, saygı, hoşgörü, dayanışma ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığı müstesna günlerden biridir. 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE

Kandil gecelerinin inancımız ve geleneğimiz gereği yeri çok büyüktür. Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, bu mübarek günlerin tüm İslam âlemi adına barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Kalplerimizin sevgiyle dolduğu kandil gecesinde ettiğimiz tüm duaların kabul olmasını diliyor, bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam âleminin Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde nice kandillere kavuşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.