BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Çınar Çocuk Evi’nin ikincisi Tüysüzler Mahallesi’nde başladı

Büyüyen ve gelişen İzmit’te sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşa dokunan hizmetlerine devam eden İzmit Belediyesi, Çınar Çocuk Evi’nin ikincisini Tüysüzler Mahallesi’nde hayata geçiriyor 

04 Şubat 2022 04:35
Çınar Çocuk Evi’nin ikincisi Tüysüzler Mahallesi’nde başladı

İzmit Belediyesi, gelişen ve değişen dünyaya ayak uyduran, geleceğe güvenle bakan, yeniliklere açık, toplumun sorunlarına çözüm üretebilecek çocuklar yetiştirmeyi hedefleyen kreş projesinin ikincisini Tüysüzler Mahallesi’nde hayata geçiriyor. Yaklaşık 580 metrekarelik iki katlı Tüysüzler Mahalle Konağı’nın mevcut fonksiyonu değiştirilerek kreş olarak hizmet verecek. İhale süreci tamamlanan ve yer teslimi yapılan alanda ekipler çalışmalara başladı. 

“HER ÇOCUK ÖZELDİR”

Çınar Çocuk Evi’nde olduğu gibi Tüysüzler Çocuk Gündüz Bakımevi’nde de amaç biyoçeşitliliğimize sürdürülebilir ve güvenli bir şekilde yaklaştığımız bir toplum yaratmak olacak. Her çocuk özeldir ilkesiyle hizmet verecek olan Tüysüzler Çocuk Gündüz Bakımevi ebeveynlerin çocuklarını güvenle emanet edebileceği ikinci evleri olacak. Zemin kat yönetim ofislerine ayrılırken 1’nci katın çocuk oyun alanları ve atölyeler olarak hizmet vermesi planlanıyor. Mevcut bahçe peyzajı ise çocukların doğayla iç içe olacağı şekilde düzenlenecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393