BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Faturalar milletimizin geçim derdine dert olarak eklendi

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, faturalar milletimizin geçim derdine dert olarak eklendi dedi. 

05 Şubat 2022 23:14
Faturalar milletimizin geçim derdine dert olarak eklendi

Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı Necati Gençoğlu Kültür Merkezinde divan toplantısını gerçekleştirdi. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen toplantıda İl Başkanı Zafer Mutlu şöyle konuştu: Ülkenin gündemi mutfağa yansıdı. Mutfak yangını daha bitmeden faturalar milletimizin geçim derdine dert olarak eklendi. 17 yıldır yerelde 20 yıldır genelde söz sahibi olanlar belirli bir planlamayı hayata geçiremediler

Arazi boş. Anadolu büyükşehirlere göçtü. Arazilerimiz ekilse bile plansız ekiliyor. Her sektörde sıkıntı yaşıyoruz. Enerji sektörü sıkıntısı güç geçtikte daha da artar bir duruma geldi. Elektrikte doğalgazda dışarıya bağımlıyız. Yenilenebilir enerjiden sadece yüzde 5 bandında yararlanabiliyoruz. Bu arkadaşlarımızın 20 yıl boyunca bütün sektörlerdeki plansızlıkların sonucunu ne yazık ki şimdi daha çok hissedecek bir şekilde yaşıyoruz. Aynı şekilde plansız açılan üniversitelerden dolayı mezunlarımız işsiz kalıyor. Bu kadar gencimiz bizim geleceğimiz. İktidar gençlerimizi diplomalı birer işsiz haline getirdi.

ADİL DEVLET ADİL PAYLAŞIM VE İNSANCA YAŞAM

Bu meselenin çözümü ancak adil devlet adil paylaşım ile çözülür.  Biz Saadet partisi olarak insanca yaşam herkesin hakkı diyoruz. Nimetin sadece bir kaç kişinin elinde olduğu bir sistemi kabul etmemiz mümkün değil. Saha çalışmalarda olduğundan daha çok gayret göstereceğiz. Vatandaşımızı Adil bir devlet adil bir paylaşım ile buluşturacağız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.