BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Opr. Dr. Emel Bilici Özel Atakent Cihan Hastanesi’nde

Yönetim Kurulu Başkanlığını Kocaeli’nin tanınan iş insanlarından Kemalettin Akkurt’un yürüttüğü Özel Atakent Cihan Hastanesi, hekim kadrosunu bölgenin güvenilir hekimleri ile genişletmeye devam ediyor. Hizmet kalitesini artırma misyonu ile hekim kadrosuna yeni dahil edilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Emel Bilici, hasta kabulü yapmaya başladı.  

05 Şubat 2022 16:14
Opr. Dr. Emel Bilici Özel Atakent Cihan Hastanesi’nde

1977 yılında Ulukışla’da doğan Opr. Dr. Emel Bilici, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Uzmanlığını, 2011 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nde tamamlayan BİLİCİ, tam zamanlı olarak hasta kabulü yapacak.

Çalışma hayatına Çankırı 4 Nolu Sağlık Ocağı’nda başlayan Opr. Dr. Emel Bilici, sonrasında sırasıyla İzmit 42 Evler Sağlık Ocağı, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Kliniği, Düzce Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği, Bolu İzzet Baysal Kadın Hastalıkları, Doğum ve Çocuk Hastanesi, Özel İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Cerrahi Tıp Merkezi, Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi ve Özel Gölcük Medar Hastanesi’nde hizmet sundu.

Şubat ayı itibari ile Özel Atakent Cihan Hastanesi’nde hasta kabulü yapmaya başlayan Opr. Dr. Emel Bilici, ağırlıklı olarak “gebelik takibi”, “riskli gebelik takibi”, “jinekolojik endokrinolojik hastalıklar”, “infertilite – kısırlık” ve “genital estetik cerrahi uygulamalar” alanlarında tanı ve tedavi hizmeti sunacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393