BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOTO’dan ATİK’in yeni başkanı Kızılkaya’ya hayırlı olsun ziyareti 

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetimi, Atılımcı İş Adamları Derneği’nin (ATİK) yeni başkanı İlker Kızılkaya ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi  

05 Şubat 2022 20:37
KOTO’dan ATİK’in yeni başkanı Kızılkaya’ya hayırlı olsun ziyareti 

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Sayman Üyesi Mikail Kayacı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Şen ile birlikte, 2021 yılının son ayında 7. Olağan genel kurulunu gerçekleştiren Atılımcı İş Adamları Derneği’nin yeni başkanı İlker Kızılkaya ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyareti düzenledi. ATİK’in Başiskele’de bulunan dernek binasında gerçekleşen ziyarette, ATİK yeni yönetim kurulu üyelerinin tamamı yer aldı. 

KIZILKAYA’DAN TEŞEKKÜR 

KOTO Başkanı Bulut ve yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden ATİK’in yeni Başkanı Kızılkaya, “KOTO ilimizde üyeleri için yoğun çabayla ve başarıyla çalışan kurumların başında geliyor. Derneğimizin yönetim kurulu üyesi birçok arkadaşımız da KOTO’nun seçilmiş üyesi. Bu nedenle KOTO’yu önemsiyor ve başarılı çalışmalarını yakından biliyoruz. Başarılarınız daim olsun” dedi. 

BAŞKAN BULUT: KENT EKONOMİSİNİ DAHA YUKARILARA TAŞIYACAKLAR

KOTO Başkanı Bulut ise, yoğun katılımlı ağırlama için teşekkür ederek, “ATİK kurumsal yapısını oluşturmuş, bugüne kadar başta üyeleri için, kentimiz ekonomik ve sosyal hayatına sayısız güzel proje kazandırmış kıymetli bir derneğimiz. Yeni başkanımız İlker Kızılkaya’nın, devraldığı bayrağı daha yukarılara taşıyacağına hiç kuşkumuz yok. Geçmiş dönemde görev yapan başkanlarımızı da kutluyorum. Biliyorum ki bu pırıl pırıl genç iş insanları, ileride kentimiz ekonomisini çok daha yukarılara taşıyacaklar” dedi. Akabinde ATİK’in binasını gezen KOTO heyeti, çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi aldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.