BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOVİAD, CHP ilçe örgütünü ağırladı

KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz, Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve beraberindeki heyeti ağırladı  

07 Şubat 2022 20:40
KOVİAD, CHP ilçe örgütünü ağırladı

Kurulduğu günden bu yana aktif çalışmalarıyla dikkat çeken Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği, istişare toplantıları ve görüş alışverişleriyle ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP İzmit İlçe Yöneticileri, İzmit Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Dernek Yöneticisi Mehmet Baştürk’ü ağırladı. Ziyarette, Dernek Başkan Vekili Murat Topal, Denetleme Kurulu Başkanı Levent Yağız, Dernek Muhasibi Sabri Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Burhanettin Okumuş da hazır bulundu. 

KENTE DAİR FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Başkan Kocagöz ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette kentin ekonomi başta olmak üzere, kültürel ve sosyal konuları istişare edildi. KOVİAD’a başarılı çalışmalarında kolaylıklar dileyen İlçe Başkanı Çakar, iş dünyasını geliştiren vizyon projeleri adına da teşekkürlerini iletti. CHP heyetine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Kocagöz ise, “KOVİAD olarak üyelerimiz doğrultusunda, parti ayırt etmeksizin eşit mesafedeyiz” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.