banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şehr-i İzmit Kafe kentin ilgi odağı olmaya devam ediyor

İzmit Belediyesinin 1,5 ay önce vatandaşların hizmetine açtığı Şehr-i İzmit Kafe’ye İzmitliler yoğun ilgi göstermeye devam ediyor 

07 Şubat 2022 14:19
Şehr-i İzmit Kafe kentin ilgi odağı olmaya devam ediyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in yenilenen yüzü ile İzmitlilere kazandırdığı Şehr-i İzmit Kafe, vatandaşların buluşma noktası olmayı sürdürüyor. Akçakoca Mahallesi’nde bulunan Şehr-i İzmit Kafe, kısa sürede vatandaşların eşsiz manzaraya karşı güzel anılar yaşadığı, huzurlu ve tarih kokan mekan haline geldi.  

VATANDAŞLARIN BULUŞMA NOKTASI 

İzmit Belediyesinin tarihi mekanlarla halkı bütünleştirerek İzmit’in kültür turizm potansiyelini yükseltmek amacıyla kente kazandırdığı tarihi Süleyman Paşa Hamamı ve Şehr-i İzmit Kafe, mahalle sakinlerinin buluşma noktası olurken doğum günü kutlamaları gibi özel etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. İşletmesini tamamen İzmit Belediyesinin yaptığı kafe, açılışından kısa bir süre geçmesine rağmen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

SOSYAL MEDYADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Hizmete girdiği günden itibaren Akçakoca Mahallesi ve çevre mahallelerden her gün yüzlerce ziyaretçi ağırlayan Şehr-i İzmit Kafe, özellikle Körfez manzarası ile vatandaşlara eşsiz bir güzellik sunuyor. Ayrıca vatandaşlar facebook.com/sehriizmit ve instagram.com/sehriizmit adreslerinden Tarihi Süleyman Paşa Hamamı ve Şehr-i İzmit Kafe’nin tarihi yapı ve mistik havasına dair tüm bilgilendirmeleri takip ederek, görüş ve önerilerini anında İzmit Belediyesine ulaştırabiliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.