banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KÖGYAR-DER ve Karslılar eğitimde iş birliği yapacak

KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat ile eşi Gülşen Hanım, bir süre önce kongresini gerçekleştiren Kocaeli Karslılar Derneği’ne tebrik ziyaretine gitti. Buluşmada iki derneğin eğitim konusunda iş birliği yapması konusunda karar alındı 

08 Şubat 2022 14:40
KÖGYAR-DER ve Karslılar eğitimde iş birliği yapacak

STK’LAR İLE BULUŞUYOR

Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği (KÖGYAR-DER) Başkanı Tugay Polat’ın saha çalışmaları olanca hızı ile devam ediyor. Dernek başkanı olarak özellikle eğitim alanında sağladığı katkılar, üniversite öğrencilerine senelik ve peşin olarak ödenen burslar ve öğrencilere sunulan kırtasiye yardımları ile bilinen dernek başkanı Polat, sivil toplum kuruluşları ile de sık sık bir araya geliyor.

SAAT HEDİYE ETTİ

KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat, geçtiğimiz günlerde de Kocaeli Karslılar Derneği yönetimi ile bir araya geldi. Derneğin Körfez ilçedeki merkezinde gerçekleşen buluşmada KÖGYAR-DER Başkanı Polat’a eşi Gülşen Polat da eşlik etti. Ziyaret sırasında Polat, Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan’a bir saat ve takvim setini hediye etti.

İŞ BİRLİĞİ GÜNDEME GELDİ

KÖGYAR-DER olarak sivil toplum kuruluşları ile iletişim halinde olduklarını dile getiren Başkan Tugay Polat, “Eğitim alanında yapılabilecek her türlü iş birliğine bizler hazırız. Kocaeli Karslılar Derneğimiz ile de birlikte hangi ortak çalışmaları yürütebileceğimizi konuştuk. Konuk severliği dolayısıyla dernek başkanımız Alican Kazgan ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.