BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te ölüm yolu bir aileye mezar oldu

İzmit’te santral yokuşu olarak da bilinen Gazanfer Bilge Bulvarı’nda kontrolden çıkan bir otomobil sağlık ocağının duvarına basarak durabildi. Bu kazada karı koca öldü, kızları ağır yaralandı. 

09 Şubat 2022 05:38
İzmit’te ölüm yolu bir aileye mezar oldu

İddialara göre İzmit Gazanfer Bilge Bulvarından aşağıya doğru inen Murat Sönmez (51) idaresindeki 41 AEE 891 plakalı otomobil, sürücüsünün bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı ve aile sağlığı merkezinin duvarına çarparak durabildi. 

Hurdaya dönen araçtaki Murat Sönmez ve eşi Pamuk Sönmez (50) olay yerinde hayatlarını kaybettiler. 16 yaşındaki kızları Nazlı Sönmez’de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ölüm haberi Sönmez çiftinin yakınlarını yasa boğdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.