banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yıkılan istinat duvarına anında müdahale 

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam geçtiğimiz gece saatlerinde Yuvam Akarca’da yıkılan istinat duvarının bulunduğu bölgeye giderek incelemelerde bulundu 

09 Şubat 2022 11:09
Yıkılan istinat duvarına anında müdahale 

Geçtiğimiz gün gece saatlerinde Yuvam Akarca bölgesinde istinat duvarı yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bölgeye İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Zabıta ekipleri sevk edildi. Yağan yoğun yağmurdan dolayı yıkılan duvarın çevresinde gerekli tedbirler alınarak bölge güvenli hale getirildi. 

TORUN VE SAĞLAM EKİPLERİN BAŞINDA

Olayın ardından İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam da hızlıca bölgeye intikal etti. Emirşah Torun ve Birol Sağlam ekiplerin gerçekleştirdikleri çalışmaları yakından takip ederek bölge halkının güvenliği için tedbirlerin alınmasını sağladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.