BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Partiliyim diye mi Büyükşehir ekmeğimle oynadı?

Kandıra Bağırganlı- İzmit hattının, kontak kapatmak gibi sorunlara çare bulun anlamına gelen protesto eyleminden sonra elinden alınarak ihalesiz bir şekilde başkasına verilmesine tepki gösteren İYİ Parti Kandıra İlçe eski yöneticisi İlhan Özkol, İYİ Partili olduğum için mi ekmeğimle oynandı? Şeklindeki sözlerle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine sitem etti. Belediye hizmetlerinde bile partizanca davranıldığını da öne sürdü. 

09 Şubat 2022 01:04
İYİ Partiliyim diye mi Büyükşehir ekmeğimle oynadı?

Bilindiği gibi Kandıra’da öğrenci taşıyan ve bu hizmetin bedelini devletten alan servis şoförleri sivil yolcuları da araçlarına alarak ekstra para kazanıyorlar. Bu haksızlıkla ilgili ihbarları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı UKOME yetkililerinin ciddiye almadıkları, yani işlem bile yapmadıkları iddia ediliyordu.

Nitekim Bağırganlı-İzmit hattında çalışan İlhan Özkol’da zarar ediyorum diyerek kontak kapatmıştı. İYİ Parti Kandıra İlçe eski yöneticisi de olan İlhan Özkol ‘Belediyeden hiç bir destek görmedik. Her gün ortalama 400 TL masrafımız var, kazancımız da 150 TL. Üstelik jandarma öğrenci servislerini değil bizleri durduruyor. Daha fazla dayanamadım ve çalışmama kararı aldım. Bu haksızlığa Büyükşehir yöneticileri göz yummalıydı. Tam 1,5 senedir zor şartlara rağmen direndim ama artık iş dayanılmaz noktaya geldi’ diyerek tepkisini dile getirmişti.

Sonra ne mi oldu? Gel arkadaş sorun neyse çözelim demek yerine o hat İlhan Özkol’dan alındı ve ihalesiz bir şekilde Kandıra Batı Köyleri Otobüsçüler Kooperatifi’ne verildi. Son 1,5 yıldır da Bağırganlı-İzmit hattını o kooperatif işletiyor. 

İlhan Özkol UKOME yasalara uymadı ve benden aldıkları hattı ihalesiz bir şekilde başka birine verdi. Mahkemeye gittim yasal açıdan, kanunlar önünde de haklıyım. Nitekim müfettişler bile aynı şeyi söylediler. Lakin hala mahkemeden bir sonuç çıkmadı. Yeniden kapsamlı delillerle dava açarak bu işin peşini bırakmayacağım. Böyle adalet olur mu? İYİ Partili olduğum için mi böyle davranıldı? Belediyecilikte siyaset olmaz. Ayıp değil mi, günah değil mi? Hakkım yendi ve mağdur edildim’ şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.