banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Leyla Atakan ve çalışma arkadaşları vefatlarının 51’nci yılında anılacak

İzmit Belediyesi, elim bir trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden İzmit Belediyesi Eski Başkanı Leyla Atakan ve çalışma arkadaşlarını vefatlarının 51’nci yılında anacak 

09 Şubat 2022 14:21
Leyla Atakan ve çalışma arkadaşları vefatlarının 51’nci yılında anılacak

11 Şubat 1971 yılında geçirdikleri elim bir trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden, Türkiye’nin ve İzmit’in ilk seçilmiş kadın belediye başkanı Leyla Atakan ve belediye meclis üyeleri İsmail Kolaylı, Feridun Özbay ile Abdurrahman Yüksel, vefatlarının 51'nci yılında mezarları başında anılacak. Bağçeşme Mezarlığında başlayacak anma programı, Şehr-i İzmit Kafe’de yapılacak söyleşi ile tamamlanacak.

DUALARLA YÂD EDİLECEK

Anma programı 11 Şubat Cuma günü saat 11.30’da Orhan Mahallesi Bağçeşme Mezarlığında başlayacak. İzmit’in ikinci kadın Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in düzenleyeceği konuşma ile Leyla Atakan yâd edilecek. Protokol tarafından mezara karanfil bırakıldıktan sonra Fevziye Camii’nde saat 12.30’da düzenlenecek programda mevlid-i şerif okunup, irmik helvası ikramında bulunulacak.

‘TARİHE İZ BIRAKMIŞ KADINLAR’ SÖYLEŞİSİ

Leyla Atakan ve çalışma arkadaşlarını anma programı çerçevesinde Akçakoca Mahallesi Şehr-i İzmit Kafe’de, ‘Tarihe İz Bırakmış Kadınlar’ söyleşisi gerçekleştirilecek. İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’un moderatörlüğünü yapacağı ve Saat 19.30’da başlayacak söyleşide Leyla Atakan’ın yakını Hilal Atan ile Gülsüm Özen Kolaylı konuşmacı olarak yer alacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.