banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Avusturyalı hastalar Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etti

Yeni hizmet anlayışı ile sağlık hizmeti süreçlerini iyileştirmeye devam eden Atakent Cihan Hastanesi, uluslararası hastalar tarafından tercih ediliyor. Hastanenin son hastası, Avusturya’dan burun estetiği (rinoplasti) cerrahisi için gelen M.M.Y ve M. I. oldu. 

10 Şubat 2022 17:55
Avusturyalı hastalar Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etti

Mısır asıllı olan fakat Avusturya’da yaşayan M.M.Y ve M. I., burun estetiği cerrahisi için Özel Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etti. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Çağrı Çelik tarafından ön muayene ve tetkikleri gerçekleştirilen M.M.Y ve M. I., kısa sürede ameliyata alındı. Ameliyatı başarılı geçen hastalar, yapılan son kontrollerinin ardından ülkelerine uğurlandı. 
    
;KBB Uzmanı Opr. Dr. Çağrı Çelik’e ve Atakent Cihan Hastanesi Genel Müdürü Latif Sezgin’e teşekkürlerini ileten M.M.Y ve M. I., ameliyat öncesi ve sonrası süreçten memnun kaldıklarını, ülkelerini mutlu bir şekilde döneceklerini ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.