BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaelili iş insanı Avcı’dan savcılığa yeni suç duyuruları

Kocaeli iş insanı Mehmet Avcı savcılığa giderek iki ayrı konuda daha suç duyurusunda bulundu. 

10 Şubat 2022 03:53
Kocaelili iş insanı Avcı’dan savcılığa yeni suç duyuruları

Türkiye genelinde Atatürk’e ve Atatürkçülere yönelik hakaret edenleri şikayet eden 5816 sayılı Atatürk Aleyhine işlenen suçlar hakkında kanun kapsamında savcılığa suç duyurusunda bulunan ve andımızı geri istiyoruz adı altında çeşitli kampanyalarla tanınan Kocaeli’nin sevilen İş insanı Mehmet  Avcı konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı

Bugün Kocaeli Cumhuriyet Savcılığına 2 ayrı dilekçe ile müracaatta bulundum. Bir tanesi sürekli Atatürk’e, Cumhuriyet’e ve Atatürk’ü sevenlere hakaret eden,  büyük trol sayfası olarak sosyal medyada paylaşımlarda bulunan Almila Türk adlı kadın ismi kullanan bir trol ile ilgiliydi. 

Daha evvel de şikayet edilen bu hesap sözde savcılığa ifade vermiş, davaya çıkmış ve beraat ettiği ile ilgili yayınlar yapmaktaydı, Yine bugün 3 adet belgeyle, 13 sayfadan oluşan ek delillerle bu kişi için savcılığa suç duyurusunda bulundum. Diğer suç duyurusunda bulunduğum kişi de CNN Türk Televizyonu’nda yapılan tartışma programında birden bire doğalgaz ile ilgili zamlarla ilgili ekonomik konularla ilgili konuşulurken bir fikrin olduğunu beyan etmek isteyen Turgay Güler adlı gazetecinin topluma kuru fasulye dağıtıp, halkın bunu yiyip gaz çıkarması ve bu gazın doğalgaza dönüştürülüp ısıtma için kullanılması gibi masum olmayan sözlerle ilgilidir.

Kendisinden özür beklerken, sözlerinin arkasında durmuş, toplum tarafından büyük tepkiyle karşılanmıştır, Ulusal medyada da eleştirilmiştir. Onu savunmak isteyenler de bunu nükleer enerjiye karşı olanlar ile ilgili söylediğini söylemiştir. Ama buda demokratik yolla eleştiriye açık bir konudur. 

Bunu da yapan Türk milletidir . Bu sözlerden dolayı savcılığa suç duyurusunda bulundum. Son günlerde bu tür olayların çoğaldığını görüyoruz, bunların bilinçli ve kasıtlı olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca bugün Kocaeli’de Alevi vatandaşlarımıza yönelik çok ağır küfür eden kişiyle ilgili de yakın zamanda suç duyurusunda bulunacağız . Vatanseverler olarak bu hakaret ve küfürlere inat Kocaeli Adliyesinin bulunduğu cadde üzerinde 50 adet Nutuk kitabını halkımıza hediye ettik” diyerek sözlerini tamamladı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nesrin imren 2022-02-10 16:17:15

Mehmet avcının yanındayız troller yok olun ve yok olucaksınız

Avatar
Sami GÜLŞEN 2022-02-10 15:43:38

Tebrik ederim abim. RABBİM sana GÜÇ KUVVET sabır versin.